Welkom op de informatiesite van de W.U.S.V. Universal Sieger 2013

Geachte liefhebber van de Duitse Herdershond,

Van 14 tot en met 16 juni 2013 organiseert de Koninklijke Vereniging Voor Duitse Herdershonden (V.V.D.H. vzw) de derde editie van de W.U.S.V. Universal Sieger in het voetbalstadion van KFC Diest.
Deze manifestatie moet het hoogtepunt worden in het 80 jarig bestaan van de in 1933 opgerichte V.V.D.H.

Uiteraard is de Duitse Herdershond vooral bij het grote publiek bekend voor zijn uitstekende kwaliteiten als werkhond zoals politiehond, drugshond, bewakingshond, speurhond of geleidehond voor personen met een handicap.

Waar vroeger de fokkerij en show en de africhting van de Duitse Herdershonden veeleer als aparte groepen optraden, is het de bedoeling om via de W.U.S.V. Universal Sieger te komen tot een Duitse Herdershond die zowel op kynologisch vlak als op vlak van zijn diverse kwaliteiten een kampioen op wereldvlak kan zijn.
Men zou bijna zeggen: de ideale Duitse Herdershond.

Er worden diverse standhouders verwacht die hun waren kunnen aanprijzen in het stadion.

Er wordt voorzien in een verzorgde standplaats voor deelnemers met Mobilhome of caravan en er staan catering mogelijkheden voor de deelnemers ter beschikking in het stadion.

Wij zijn er van overtuigd dat ook u uw steun, op welke manier dan ook, wil bijdragen tot het succes van deze W.U.S.V. Universal Sieger 2013, die voor de eerste maal in de geschiedenis naar Belgiƫ, naar Vlaanderen, naar Diest, naar de V.V.D.H. komt.

Alvast bij voorbaat hartelijk dank hiervoor en hopelijk tot ziens tijdens de manifestatie.

Jef Leirs
Algemeen Voorzitter V.V.D.H.